III Miejsce w VII Wojewódzkim Konkursie Kulinarnym „Pasja Smaków – Jesień w potrawach”

Po raz piąty przystąpiliśmy do Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego. W tegorocznym konkursie zadaniem uczestników było sporządzenie dania zasadniczego z wykorzystaniem obowiązkowych składników ( aronia, gruszka, dynia).

Uczennica z klasy 3żT Karolina Zyglińska zajęła III miejsce za danie Kaczka pieczona z gruszką, kluseczkami z dynią i sosem z aronii.
Prace były oceniane przez restauratorów:

Restauracja Teatralna,

Restauracja Mela Rossa,

Restauracja Łyżka i Widelec,

Restauracja Dworek Saski

oraz internautów.

Dziękujemy wszystkim za oddane głosy, a Karolinie życzymy dalszych sukcesów.

 

Udostępnij

Posted in Aktualności.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *